سومین دوره رقابت علمی کنز سومین دوره رقابت علمی کنز
| تاریخ ارسال: 1401/9/5 |
رقابت علمی کنز پس از برگزاری دو دوره و مشارکت بیش از 1000 نوآور از بالغ بر 25 کشور جهان اسلام، در سومین دوره خود در سال 1401، از کلیه دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران دعوت مینماید تا در حل چالشهای جهان اسلام ذیل 6 محور مشارکت نمایند؛ شامل «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «کشاورزی و صنایع غذایی» و «معدن و صنایع معدنی».کنز رقابتی بینالمللی میان دانشگاهیان، محققان و نوآوران زیر 45 سال جهان اسلام است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و با هدف یافتن بهترین راهحلهای علمی و فناورانه برای چالشهای جهان اسلام برگزار میشود. شرکتکنندگان این رقابت میتوانند دستاوردهای علمی و یا راهکارهای نوآورانه خود را در محورهای اعلام شده و یا در بخش پاویونها و در پاسخ به چالشهای ارائه شده توسط نهادهای بینالمللی ارائه نمایند. شرکتکنندگان تا 15 آذر ماه 1401 فرصت دارند تا دستاوردها و پاسخهای علمی خود را در قالب یک ویدئوی 3 تا 5 دقیقهای تهیه و در وبسایت رقابت به نشانی "kans.mstfdn.org" بارگذاری نمایند. در این ویدئو لازم است شرح مختصری از دستاورد علمی و یا پاسخ به چالشهای بینالمللی طرح شده در رقابت ارائه شود. این دستاوردها میتواند در قالب ایده، مقاله، کتاب، اختراع، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید باشد. به 6 اثر برتر جوایزی به شرح زیر اعطا خواهد شد: - مدال و تقدیرنامه کنز
- نشان طلای 30 گرمی
- امتیاز ویژه بهرهبرداری از بسترهای شبکهسازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و فرصت تحقیقاتی به دانشمندانجوان به ارزش 2000 دلار لازم به ذکر است کلیه آثاری که در پاسخ به چالشهای اعلام شده توسط پاویونهای بینالمللی رقابت ارائه شده باشند، مستقیما برای پاویون مربوطه ارسال میشود. لذا رقابت علمی کنز نه فقط یک رقابت بلکه بازاری است که دانشمندان، محققان و نوآوران جوان میتوانند مشتریانی فراتر از مرزهای کشور خود برای دستاوردهای علمیشان بیابند. رقابت علمی کنز پس از برگزاری دو دوره و مشارکت بیش از 1000 نوآور از بالغ بر 25 کشور جهان اسلام، در سومین دوره خود در سال 1401، از کلیه دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران دعوت مینماید تا در حل چالشهای جهان اسلام ذیل 6 محور مشارکت نمایند؛ شامل «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «کشاورزی و صنایع غذایی» و «معدن و صنایع معدنی».کنز رقابتی بینالمللی میان دانشگاهیان، محققان و نوآوران زیر 45 سال جهان اسلام است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و با هدف یافتن بهترین راهحلهای علمی و فناورانه برای چالشهای جهان اسلام برگزار میشود. شرکتکنندگان این رقابت میتوانند دستاوردهای علمی و یا راهکارهای نوآورانه خود را در محورهای اعلام شده و یا در بخش پاویونها و در پاسخ به چالشهای ارائه شده توسط نهادهای بینالمللی ارائه نمایند.
شرکتکنندگان تا 15 آذر ماه 1401 فرصت دارند تا دستاوردها و پاسخهای علمی خود را در قالب یک ویدئوی 3 تا 5 دقیقهای تهیه و در وبسایت رقابت به نشانی "kans.mstfdn.org" بارگذاری نمایند. در این ویدئو لازم است شرح مختصری از دستاورد علمی و یا پاسخ به چالشهای بینالمللی طرح شده در رقابت ارائه شود. این دستاوردها میتواند در قالب ایده، مقاله، کتاب، اختراع، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید باشد.